Taller de recursos en línia per resoldre dubtes lingüístics

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat organitza dos tallers de recursos lingüístics en línia amb l’objectiu de divulgar les eines gratuïtes que hi ha a Internet per resoldre dubtes a l’hora d’escriure en català.


 

imagen

Tal com indica el seu nom, el taller servirà per conèixer i per practicar com resoldre els dubtes que se’ns presenten mentre escrivim un text en català. Conèixer els recursos lingüístics disponibles i gratuïts a la xarxa i utilitzar-los facilita la qualitat lingüística de qualsevol tipus de text que s’hagi de produir.
 

S’han programat dos tallers en horaris diferents. El primer, es durà a terme al Centre Cívic Selves i Carner els dies 7, 14 i 21 de novembre de 18.45 h a 20.45 h; el segon, tindrà lloc al Casal de les Escodines, els dies 25 i 28 de novembre i 2 de desembre, de 10 a 12 h. Per inscriure-s’hi no cal tenir cap certificat de català.
 

La inscripció és oberta al CNL Montserrat, c. Jaume I, 8, 2n,  tel. 938721707, manresa@cpnl.cat, fins al 3 de novembre.
 

Aquesta activitat, forma part de les Aules de Cultura de l’Ajuntament de Manresa.


El Consorci per ala Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 97 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

Documents relacionats

  • imagen