El govern proposa donar el nom d'Andreu Vivó i Tomàs a la sala de gimnàstica artística del Complex Vell Congost

El Ple municipal votarà demà el dictamen amb l’objectiu de reconèixer els valors esportius del gimnasta olímpic manresà, que va morir el desembre del 2012.


imagen

El govern municipal proposarà al Ple municipal, que se celebra demà, que la sala de gimnàstica artística del Complex Vell Congost dugui el nom del gimnasta olímpic manresà Andreu Vivó i Tomàs, que va morir el 31 de desembre de 2012 quan tenia 34 anys d’edat.

 

D’acord amb el Reglament d’honors i distincions de l’Ajuntament de Manresa, el regidor delegat d’Esports, Jordi Serracanta, va dictar una resolució amb què incoava expedient administratiu per tal d’establir si en la persona d’Andreu Vivó i Tomàs concorrien mèrits per tal de concedir l’honor de designar amb el seu nom una instal·lació municipal. L’informe posterior de l’instructor de l’expedient ha reconegut els importants èxits esportius assolits pel gimnasta manresà així com el compromís i la coherència amb la seva manera de veure el món i actuar amb conseqüència.

 

El Reglament estableix que la designació d’un espai públic haurà de ser acordat pel Ple dela Corporació, requerint-se per a la seva aprovació l’adopció de l’acord amb el fot favorable o afirmatiu de les dues terceres parts del nombre legal dels membres dela Corporació.

 

Una vida esportiva plena d’èxits

 

Andreu Vivó i Tomàs va iniciar la seva carrera als 7 anys participant en esdeveniments de gimnàstica, i als 11 anys va assolir el seu primer títol. Va participar amb l'equip espanyol als jocs olímpics de Sydney 2000, on va quedar en desè lloc a les paral·leles i per equips, i va guanyar quatre medalles entre els Jocs del Mediterrani de Tunis 2001 i els Jocs del Mediterrani d'Almeria 2005. A Tunísia, hi va obtenir la plata en paral·leles i barra fixa, i el bronze en el concurs d'homes per equips, i a Almería, l'or en el concurs d'homes per equips. També va participar en el campionat d'Europa d'Amsterdam2007, l'indoor europeu de Debrecen 2005, i el campionat del món de Melbourne 2005

 

Documents relacionats

  • imagen