L'Ajuntament cedeix un espai del Palau Firal al Secretariat de Federacions i d'Agrupacions de Defensa Forestal

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el representant de SEFE-ADC-CAT, Xavier Jovés, han signat avui el conveni que regula la llicència de cessió d’ús privatiu d’un espai situat a la planta primera de l’ala nord del Palau Firal.

 

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; i el representant del Secretariat de Federacions i d’Agrupacions de Defensa Forestal (SEFE-ADF-CAT), Xavier Jovés, han signat aquest migdia el conveni regulador de les condicions de la llicència d’ocupació temporal d´ús privatiu d’un espai a la planta primera de l’ala nord del Palau Firal.

 

SEFE-ADF-CAT utilitzarà aquest espai per realitzar tasques de coordinació de les federacions i agrupacions de defensa forestal de Catalunya així com també accions de promoció de la prevenció  d’incendis. La llicència ha iniciat la seva vigència el dia 1 d’octubre de 2016 i finalitzarà el 31 de desembre de 2019.  La llicència es podrà prorrogar de forma expressa per períodes successius d’un any i fins a un màxim de 5 pròrrogues.

 

El Secretariat de Federacions i d’Agrupacions de Defensa Forestal està integrat per propietaris forestals, voluntaris, ajuntaments i d’altres entitats, que tenen com a objectiu tenir cura de la gestió del medi natural del nostre entorn, de forma constant i coordinada, afavorint, la prevenció i divulgació dels riscos així com, en la participació activa en les situacions d’emergència que és produeixen en el seu  àmbit d’actuació.  

 

 

Documents relacionats

  • imagen