El Consell Municipal de la Gent gran visita les instal·lacions de la seva nova seu a l'Ateneu les Bases

Una trentena de representants de diferents entitats de gent gran de Manresa coneixen “in situ” l’espai fix que tindran a la ciutat per desenvolupar les seves activitats.

 

imagen

Els membres del Consell Municipal de la Gent gran van visitar ahir les instal·lacions de l’Ateneu de Les Bases de Manresa, en una trobada que va comptar amb la presència de 30 persones representants de diferents entitats de gent gran de la ciutat.

L’objectiu principal de la visita era conèixer la nova seu del Consell i començar a plantejar possibilitats de treball futures després que, en sessió plenària celebrada el passat 27 de febrer, s’aprovés que el Consell Municipal de la Gent gran ubicaria la seva seu a l’Espai per a la Gent gran situat a l’Ateneu de Les Bases de Manresa. Fins ara, el Consell Municipal de Gent Gran no disposava de cap espai fix per desenvolupar les seves activitats i la proposta va ser rebuda amb molt bons ulls, comptant amb l’aprovació de totes les entitats participants.

Durant la visita, responsables dels serveis culturals, esportius i cívics de l'Ateneu les Bases van donar a conèixer també el funcionament dels diferents serveis que s’ofereixen des d'aquestes instal·lacions. 

El nou espai que l’Ajuntament de Manresa ha posat a disposició del Consell municipal de la Gent gran compta amb una sala relacional i una sala d’activitats que sumen una superfície de 100 m2. L’Espai també s’ofereix a les entitats que participen en el Consell perquè el puguin utilitzar per a les seves pròpies programacions. També, des de la Regidoria de Gent gran es mantindrà una programació periòdica de temes d’interès social i cultural, amb propostes obertes a la ciutadania.

El Consell Municipal de Gent Gran és un òrgan de participació ciutadana pel què fa a la informació, l’assessorament i la col·laboració en la política i la gestió municipals, amb la finalitat de recollir les inquietuds ciutadanes respecte a la gent gran, facilitant el debat i l’elaboració de propostes.

En el Consell participen entitats i associacions de gent gran existents a la nostra ciutat; entitats, institucions o col·lectius que gestionen serveis i equipaments; col·legis professionals; organitzacions sindicals que defensen els interessos de la gent gran; entitats o institucions que tenen interès en aquest sector; institucions i organismes públics o privats que realitzen algun tipus d’actuació en l’àmbit de la gent gran a la ciutat i, finalment, persones físiques de reconeguda vàlua personal que aportin coneixements o un bagatge específic en el camp de la gent gran.



Documents relacionats

  • imagen