Tècnics de polígons de les comarques de Barcelona es trobaran a Manresa per millorar sistemes de treball

La jornada organitzada per la Diputació de Barcelona es farà al Consell Comarcal del Bages. Consell Comarcal i Ajuntament de Manresa participaran explicant la seva experiència 


imagen

Tècnics municipals dels ajuntaments de les comarques de Barcelona es trobaran el proper dijous 12 de juny al Consell Comarcal del Bages, en una jornada organitzada per la Diputació de Barcelona, per posar en comú els seus sistemes de treball i poder unificar criteris i protocols. 

Des de l’àrea de Desenvolupament del Consell Comarcal es participarà exposant l’experiència del Consell en l’àmbit dels polígons, juntament amb tècnics dels Ajuntaments de Manresa, Montcada i Reixac, Terrassa i Granollers. A més, la jornada inclou també la presentació d’un document amb orientacions metodològiques per gestionar censos i sistemes d’informació dels polígons d’activitat econòmica. La Diputació de Barcelona dóna suport als territoris com el Bages que porten a terme projectes de dinamització i millora dels polígons d’activitat econòmica i elaboren censos i sistemes d’informació als polígons. 

Documents relacionats

  • imagen