Empreses i administracions debatran sobre com enfocar la reindustrialització al Bages

La 3a reunió d’Associacions Empresarials de Polígons es farà l’11 de novembre al Palau Firal. És una jornada organitzada per Ajuntament de Manresa, Consell Comarcal, Pimec i Eurecat Centre Tecnològic.


imagen

Debatre com s’ha de plantejar la reindustrialització al Bages i escoltar l’opinió, les propostes i les necessitats de les pròpies empreses. Aquest és l’objectiu principal de la 3a reunió d’Associacions Empresarials de Polígons del Bages, que tindrà lloc el proper 11 de novembre, organitzada per Ajuntament de Manresa, Consell Comarcal del Bages, Pimec i EURECAT Centre Tecnològic de Catalunya.

 

La jornada es farà al Palau Firal de Manresa, entre 10 del matí i 2 del migdia i la participació és gratuïta amb inscripció prèvia. La trobada començarà amb la benvinguda a càrrec d’Àuria Caus, regidora d’Indústria i de Comunicació de l’Ajuntament de Manresa. Seguidament, Roger Font, director de Consultoria Tecnològica d’Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya parlarà sobre “Els reptes de la reindustrialització”. A partir de 3/4 d’11 hi haurà una dinàmica de treball amb la participació de tots els assistents en què es tractaran temes com innovació i emprenedoria, internacionalització, sostenibilitat, impuls a l’ocupació, potenciació dels polígons, etc.  La jornada acabarà amb una ronda de conclusions i valoracions i la cloenda a càrrec de Fina Rodríguez, consellera de l’Àrea de Desenvolupament Comarcal del Consell Comarcal del Bages.

 

L’Ajuntament de Manresa, el Consell Comarcal del Bages i Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya treballen per posar les bases i identificar quines haurien de ser les actuacions i iniciatives prioritàries d’un pla d’industrialització que ha de ser construït a partir de la participació activa i l’aportació de les empreses. Per això, la reunió d’Associacions Empresarials de Polígons s’ha volgut dedicar a aquest tema, a partir d’un format dinàmic i participatiu amb les associacions empresarials de la comarca.

 

La inscripció és gratuïta però cal reservar plaça omplint aquest formulari: https://goo.gl/mjwpbq

Documents relacionats

  • imagen