L'Ajuntament de Manresa signa un conveni amb Unió de Pagesos i la Fundació Pagesos Solidaris per impulsar la inserció sociolaboral en el sector agrari

El seu objectiu és afavorir l’accés al mercat laboral i la formació agrària de les persones aturades demandants de feina en el sector de l’agricultura i generar millors oportunitats d’ocupació propera al territori.

 

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha signat un conveni amb Unió de Pagesos i la Fundació Pagesos Solidaris per tal d'incorporar-se a la xarxa d’entitats d’inserció sociolaboral en el sector agrari.
 

La finalitat d’aquesta xarxa d’entitats, impulsada l’any 2012 per Unió de Pagesos i la Fundació Pagesos Solidaris, amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, d’acord amb el Programa d’ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, és afavorir l’accés al mercat laboral i la formació agrària de les persones aturades demandants de feina en el sector de l’agricultura per generar així més i millors oportunitats d’ocupació propera al territori.
 

La Xarxad’entitats d’inserció sociolaboral en l’agricultura permet optimitzar els recursos de proximitat ja existents en el territori i està basada en una plataforma virtual de treball i en la coordinació directa entre les entitats que la conformen. Aquesta coordinació entre les entitats compta amb una metodologia de treball comuna. Totes aquelles persones interessades en desenvolupar una carrera professional agrària o les empreses del sector poden adreçar-se al CIO Manresa (C/ Verge de l'Alba - Antic edifici Casa Caritat) per obtenir mes informació d'aquest recurs.

 

Documents relacionats

  • imagen