El Tocats repeteix format de cloenda amb el recital "Venim del Nord, Venim del Sud"

Que tindrà lloc el divendres al Teatre Conservatori a les 20 hores i comptarà amb les intervencions de poetes vinguts d’arreu dels països de parla catalana. Les activitats però no s’aturaran i continuaran durant tot el cap de setmana. 

imagen

Demà, divendres 28 d’octubre, el Tocats de Lletra com ja va sent habitual repeteix format per clausurar el festival. El recital “Venim del Nord, Venim del Sud” tenca l’edició d’enguany tot i que les activitats continuen durant tot el cap de setmana.

 

Poetes vinguts d’arreu dels països de parla catalana seran els protagonistes de “Venim del Nord, Venim del Sud”. Així es comptarà amb es intervencions de Ivan Brull, Marisol González, Vicenç Lorca, Carles M. Sanuy, Laia Martínez, Odile Arqué (que substitueix Vinyet Panyella), Eduard Sanahuja i Antonia Vicens. Manel Camp els acompanyarà al piano en una nit màgica que ja s’ha convertit en un clàssic de l’escena manresana.

 

Cercatasques poètic

 

El mateix dia a les 23 h, el cercatasques poètic començarà el seu recital itinerant a la Llibreria Papasseit, després, a les 23.45 h, faran parada al Cercle Artístic. Finalitzaran el recorregut a les 00.30 h a la Gramola. Hi participaran els poetes Meritxell Cucurella-Jorba, Francesc Gelonch, Joan Gener, Anna Gual, Anna Miralpeix i Jaume C Pons Alorda. El punt i final el  posarà el duet Jansky que oferirà a La Gramola una jam poèticomusical.

 

El Tocats celebra 10 anys

 

El Tocats de Lletra, organitzat per l’Ajuntament de Manresa i el Gremi de Llibreters de Catalunya, arriba a la seva desena edició convertit en un festival poètic i literari de referència a Catalunya. Enguany, i sota el títol de “Complicitats”, el certamen, que tindrà lloc del 13 al 30 d’octubre, oferirà un programa extens i variat amb una quarantena de propostes culturals, innovadores i de qualitat. 

Documents relacionats

  • imagen