L'alcalde de Manresa rep els participants en el congrés d’Internacional Consulting Group

Una seixantena de persones -advocats i economistes procedents de 19 països del món-  celebren durant tres dies  el congrés anual de la xarxa internacional de consultors ICG. La trobada està organitzada per la consultora manresana Feliu.

 

imagen

El Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa va acollir ahir al vespre una recepció oficial als participants en el XXI edició del congrés anual de la xarxa Internacional de consultors IGC –Internacional Consulting Group- que per primera vegada se celebra a l’estat espanyol.

 

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, va adreçar unes paraules de benvinguda a una delegació formada per una seixantena de professionals -advocats i economistes- representants de 19 països del món, que durant tres dies seran a Manresa, Món Sant Benet i Andorra.

 

Aquest congrés està organitzat per la consultoria manresana Feliu, que els ha preparat un seguit d’activitats empresarials, formatives i culturals a Manresa i comarca amb l’objectiu de donar a conèixer els atractius turístics del territori.

 

La delegació d’IGC va iniciar la jornada d’ahir amb una visita a  Barcelona i Montserrat, i va acabar a Manresa, amb l’acte de recepció a l’Ajuntament i un sopar de productes de proximitat a la Sala Gòtica de la Seu. Aquest divendres, hi ha haurà una jornada formativa a Sant Benet i visites a la Cova de Sant Ignasi, a l’empresa Tous i la Salle. La visita continuarà demà a Andorra, on els assistents al congrés seran rebuts pel Govern Andorrà.  

 

Internacional Consulting Group va ser fundat el 1995 per vàries empreses del mercat llatinoamericà, i avui en dia compta amb més de 200 col·laboradors de 19 nacionalitats diferents. L’organització ofereix una àmplia gama de serveis en les matèries de consultoria i la gestió de temes legals i financers en diferents mercats nacionals i internacionals.

 

 

Documents relacionats

  • imagen