El Fons Català de Cooperació porta a Manresa la segona edició del curs de Codesenvolupament

Els quatre dissabtes del mes de novembre són els dies que durarà el curs de formació per a entitats de codesenvolupament que es farà a la Casa Flors Sirera de Manresa. L’organitza el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, la Coordinadora d’ONG Solidàries, el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, l’Ajuntament de Salt i l’Ajuntament de Manresa.


imagen

Els dissabtes del mes de novembre, dies 5, 12, 19 i 26, es farà a Manresa una formació sobre l’elaboració de projectes de cooperació per a entitats de codesenvolupament. El curs, que es farà a Casa Flors Sirera de 10 a 2 del migdia, és gratuït i els participants obtindran un certificat d’assistència.

 

I és que molts col·lectius provinents d’altres països han fet de Catalunya el seu lloc de residència, i tot i que la seva voluntat és viure-hi, alhora volen ser agents actius en la millora dels seus països d’origen. Així, són moltes les associacions que promouen projectes de desenvolupament i millora de les condicions de vida a diferents zones d’Àfrica i Amèrica Llatina.

 

Aquesta formació, que es farà el mes de novembre a Manresa, i que s’ha fet durant el mes d’octubre a Salt, va dirigida a les associacions de codesenvolupament de la ciutat amb la finalitat de facilitar-los les eines que millorin la qualitat i el resultat de les seves accions.

 

Els continguts del curs combinen aspectes teòrics amb exemples pràctics i s’inclou informació sobre totes els fases de desenvolupament dels projectes: eines per identificar-los, formes de planificació i instruments d’avaluació. La darrera sessió del curs, se centrarà en els elements claus perquè les activitats tinguin un impacte òptim en la millora de la situació dels drets humans i en l’equitat de gènere.

 

La formació està organitzada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, la Coordinadora d’ONG Solidàries, el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, l’Ajuntament de Salt i l’Ajuntament de Manresa, i rep la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró i l’Ajuntament de Barcelona.

 

Les inscripcions a la formació es poden fer a la web del Fons Català de Cooperació aquí.

 

Per a més informació, Casa per la Solidaritat i la Pau, Flors Sirera aquí.

Documents relacionats

  • imagen