L'Ajuntament de Manresa es reuneix amb les parts per trobar solucions al conflicte de l'empresa concessionària del servei de bus Manresa-Barcelona

Els treballadors de l’empresa concessionària de bus Manresa-Barcelona fan vaga indefinida per defensar els seus llocs de treball en el moment es què es realitzi el canvi d’adjudicatari de la concessió. L’Ajuntament de Manresa està duent a terme gestions amb les parts en litigi i els usuaris afectats, amb la voluntat de contribuir a trobar una solució satisfactòria al conflicte.


La vaga dels treballadors de l’empresa concessionària del servei de bus Manresa-Barcelona està afectant de manera molt important els usuaris d’aquest servei. Conscient d’aquesta problemàtica, i alhora de la delicada situació laboral en què es poden veure abocats els treballadors de l’actual empresa adjudicatària en el moment que es faci efectiva la nova concessió, l’Ajuntament de Manresa està fent gestions aquests dies per tal de contribuir a desencallar el conflicte.

 

La regidora de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Olga Sánchez, manté contactes tant amb els treballadors afectats i els seus representants sindicals, com amb la Generalitat, titular de la línia, i també amb els usuaris. La voluntat és col·laborar de manera decidida en la recerca d’una solució el màxim satisfactòria per tothom i que es pugui posar fi a una vaga indefinida que està posant entrebancs molt importants al dia a dia dels usuaris que fan ús de la línia.

 

L’Ajuntament ha rebut per part dels treballadors afectats un document signat per prop de 400 persones, que els donen suport. El consistori l’ha fet arribar al departament de Territori de la Generalitat. Igualment, l’Ajuntament està en contacte amb els usuaris i mantindrà una reunió amb alguns d’ells, aquesta propera setmana. La voluntat del govern local de Manresa és fer de mitjancer, en la mesura del possible, i buscar solucions adequades, tot i que es tracti d’un contenciós en matèria laboral sobre el qual no té potestat directa.