L'Ajuntament i el Centre Excursionista Montserrat signen un acord de col·laboració per rehabilitar el xalet refugi dels Rasos

El consistori atorga una subvenció de 2.500 per ajudar en diferents accions destinades a aconseguir finançament per a la rehabilitació del xalet refugi, propietat de l'entitat manresana, situat als Rasos de Peguera i un dels més antics de Catalunya.


imagen

L’Ajuntament de Manresa i el Centre Excursionista Montserrat  han signat avui un conveni de col·laboració per ajudar al finançament de la rehabilitació del xalet refugi dels Rasos de Peguera.  L’acte de signatura ha anat a càrrec de l’alcalde Valentí Junyent i la presidenta de l’entitat manresana, Roser Rojo.

 

Segons els termes del conveni, l’Ajuntament atorga una subvenció de 2.500 euros al Centre Excursionista Montserrat per col·laborar en la realització de diferents accions destinades a aconseguir ajudes per a dur a terme aquesta rehabilitació: campanya de micromecenatge, venda de samarretes, de loteria, cursets, etc.

 

El Centre Excursionista Montserrat és l’entitat propietària del xalet refugi situat als Rasos de Peguera (municipi de Castellar del Riu – Berguedà). És un dels refugis més antics de Catalunya, ja que va ser construït i inaugurat l’any 1933. A causa del seu deteriorament i d’un incendi fortuït de la teulada, necessita una profunda rehabilitació.

 

Documents relacionats

  • imagen