Obert a tota la ciutadania un debat sobre l’enllumenat públic al Centre Històric

El Comissionat del Centre Històric de Manresa proposa una sèrie de debats dels temes que ha detectat que interessen més als veïns del sector. El primer serà el proper dimarts, 8 de novembre, a l’Espai Òmnium, a les 7 del de la tarda, i serà sobre l’enllumenat públic. Hi participarà el regidor de Qualitat Urbana i Serveis, Jordi Serracanta.


imagen

El dimarts 8 de novembre a les 7 de la tarda a l’Espai Òmnium de Manresa tindrà lloc un debat obert a tota la ciutadania sobre l’enllumenat públic del Centre Històric.

 

El debat, que porta per títol ‘Per un enllumenat sostenible i de qualitat al Centre Històric’, és una iniciativa del Comissionat del Centre Històric, que fruit de la seva feina proposa una sèrie de xerrades sobre els temes que més interessen als veïns del barri.

 

Hi participarà el regidor de Qualitat Urbana i Serveis de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta, que, acompanyat del cap de secció de Xarxes i Eficiència Energètica, debatrà amb les persones que hi assisteixin els aspectes sobre l’enllumenat públic que es proposin. 

Documents relacionats

  • imagen