L’Ajuntament de Manresa cedeix un vehicle a les ADF del Bages per actuar davant els incendis forestals

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el representant de la Federació d’Associacions de Defensa Forestal del Bages, Josep Rius, han signat avui un conveni que regula la utilització d’un vehicle, propietat del consistori, que està equipat com a centre de comandament avançat.


imagen

L’Ajuntament de Manresa i la Federació d’Associacions de Defensa Forestal del Bages han signat avui un conveni regulador per a la utilització d’un vehicle furgoneta Citroen Jumper, propietat del consistori, perquè sigui utilitzat per les ADF del Bages en cas d’incendis forestals.

 

L’acte de signatura ha anat a càrrec de l’alcalde Valentí Junyent i Josep Rius, president de l’ADF del Bages. Els han acompanyat també el president del Secretariat de la Federació d’ADF's de Catalunya, Xavier Jovés; i la tècnica de Protecció Civil de l’Ajuntament de Manresa, Montse Cambray.

 

 

El vehicle està equipat com a centre de comandament avançat (CCA) i està ubicat, generalment, a les instal·lacions del Servei d’Emergències i Protecció Civil, situades al Palau Firal de Manresa. La Federació d’Associacions de Defensa Forestal del Bages vol utilitzar aquest vehicle per tal de poder treballar amb cartografia i coordinar les actuacions en cas d’incendis forestals.

 

El vehicle només s’utilitzarà en els supòsits d’incendis forestals que es produeixen en municipis de la comarca del Bages i la comarca del Moianès.

 

El conveni té una durada d’un any i quedarà prorrogat automàticament si no hi ha denúncia de cap de les parts.   

Documents relacionats

  • imagen