Arribada a Manresa del viatge sorpresa del Bus de la XATIC

Dia:04/11/2016
Hora: 11 del matí
Lloc: Museu de la Tècnica de Manresa (Carretera de Santpedor, 55)
Descripció

 

Del 4 al 13 de novembre museus, centres d’interpretació i empreses, com el Parc de la Sèquia o el Museu de la Tècnica de Manresa, oferiran gairebé un centenar d’activitats arreu del territori en la Setmana del Turisme Industrial que organitza la XATIC.

 

L’activitat estrella de la Setmana del Turisme Industrial és un RECORREGUT SORPRESA amb l’autobús de la XATICEl dissabte 5 de novembre, el bus de la XATIC realitzarà sis rutes diferents, de les quals l’únic que podran saber els participants és el punt de trobada, l’hora de sortida i d’arribada, però no saben on aniran.

 

A les 11, arribarà a Manresa un d'aquests busos, amb persones procedents de Sabadell i Terrassa. Visitaran el Museu de la Tècnica, després aniran a caminar per un tram de la Sèquia i dinaran al Mas de la Sala a Sallent, per continuar la visita a la tarda, a Igualada. 


Els participants només sabem que sortidan de les les seves poblacions, però no saben el recorregut que faran. Per tant, seria convenient no publicar a l'avançada l'arribada d'aquestes persones. Sí que creiem que us pot interessar cobrir l'arribada i poder parlar amb participants. 

 

Igualment, des de Manresa, 50 persones també hi podran participar. La sortida està prevista a les 9h de l’Estació d’Autobusos (Carrer Sant Antoni Maria Claret) i també es dirigiran a una destinació sorpresa.