La Policia Local organitza avui una conferència per valorar les modificacions introduïdes al codi penal

L’acte, inclòs dins la programació dels 150 anys de la Policia Local de Manresa, tindrà lloc avui a la Sala d'actes del Col·legi d'Advocats, a les 18.30 h, i amb la participació de professionals experts en la matèria i obert a tothom.



 

imagen

La Policia Local de Manresa, en el marc de la programació que commemora els 150 anys del cos, celebrarà avui dimarts la conferència titulada “Valoració dels canvis introduïts per la L.O. 1/201 de Modificació del codi penal”, un acte que té l’objectiu de donar conèixer totes les novetats normatives introduïdes en el nou codi penal.

 

La revisió de les penes i la seva aplicació, la introducció de noves figures delictives, la supressió de les faltes o la tipificació de nous delictes seran, entre d’altres, alguns dels temes que poden generar debat i interès entre els professionals i les persones assistents.

 

L’acte tindrà lloc a la Sala d’Actes del Col·legi d’Advocats –c/ Sant Joan Baptista de la Salle, 6- a dos quarts de 7 de la tarda, i és obert a tothom. Els ponents que participaran en aquesta conferència són José Manuel del Amo, magistrat titular mixt núm. 1 i degà dels jutjats de Manresa; Ramon Menac, fiscal en cap de l’àrea de Manresa; i Abel Pié, degà del Col·legi d’advocats de Manresa. L’acte estarà moderat per Montserrat Morros, cap de la secció jurídica-administrativa de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Manresa.

 

Aquest conferència és la tercera i última de les conferències que ha organitzat la regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Manresa per tal de donar a conèixer als ciutadans temes d’interès per a la ciutadania en l’àmbit de la seguretat. La primera conferència es va celebrar el 13 d’octubre passat ala FUB i on diferents experts van debatre la gestió de les emergències a la Catalunya Central. La segona, titulada “Dona Policia”, es va celebrar el 26 d’octubre passat a la seu del Montepio de Conductors, amb l’objectiu d’oferir una fotografia del paper actual de la dona dins els cossos policials.

 

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen