Acord de col·laboració per continuar el projecte Mosaic per a les persones amb malaltia mental

L’Ajuntament de Manresa atorga una subvenció de 37.000 euros a la Fundació Germà Tomàs Canet per contribuir a la realització de projectes encaminats a assegurar una assistència integral i de qualitat a les persones que pateixen problemes de salut mental.


imagen

L’Ajuntament de Manresa i la Fundació Germà Tomàs Canet han signat avui una actualització del conveni de col·laboració signat el juliol de 2013, a través del qual el consistori atorga una subvenció de 37.000 euros adreçada a la realització del projecte Mosaic, una iniciativa encaminada a millorar la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental.

 

L’acte de signatura ha anat a càrrec del l’alcalde de la ciutat, Valentí Junyent; la directora de la Fundació Germà Tomàs Canet, Anna Maria Prats. Hi ha assistit també la regidora de Salut de l’Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich.

 

El projecte Mosaic és un programa social que pretén assegurar una assistència integral i de qualitat a les persones que pateixen problemes de salut mental i/o addiccions de la Catalunya Central. Depèn jurídicament de la Fundació Tomàs Canet i es gestiona amb la participació d'altres quatre entitats: Ajuntament de Manresa, Fundació Althaia, Germanes Dominiques del Convent de Santa Clara i Comunitat de Germans de l'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu.


Els objectius del projecte són els de donar resposta a les necessitats d'oci, temps lliure, socials i laborals de persones amb malaltia mental; afavorir la seva inserció comunitària; donar una atenció complementària i coordinada amb la sanitària i sensibilitzar i implicar a la comunitat, les entitats i les administracions.

 

Documents relacionats

  • imagen