L'Ajuntament organitza un 'photocall' per conscienciar de l'abús i el maltractament a la gent gran

La sessió fotogràfica davant d’un fons amb consignes forma part de la campanya "Dóna la cara pel bon tracte a les persones grans" i es farà el dia 6 de juny a l’espai per a la Gent Gran de l’Ateneu les Bases.

Hora: 11h
Lloc: l'Espai per a la Gent Gran de l'Ateneu les Bases (C/ Cintaires 30-32 , 2n pis)
Descripció

’Ajuntament de Manresa ha preparat una campanya per fomentar el bon tracte a les persones grans en el marc del Dia Mundial de la Presa de Consciència de l'Abús i el Maltractament envers les Persones Grans. 

Amb l'eslògan "Dóna la cara pel bon tracte a les persones grans", la campanya consitirà en una sessió de photocall — una sessió fotogràfica davant d’un fons ple de consignes relacionades amb la campanya— que es farà el dia 6 de juny, entre les 11 i les 13 i les 17 i les 19 hores, a l'Espai per a la Gent Gran de l'Ateneu les Bases (C/ Cintaires 30-32 , 2n pis). Hi pot participar tothom que vulgui: persones grans, familiars, cuidadors, professionals o institucions. 

Les fotografies resultants del photocall s’exposaran en un espai virtual del web del’Ajuntament de Manresa a partir del dia 15 de juny. 

Per fer les fotografies es compta amb la col·laboració d’Elena Guix, que ja té experiència anterior en retrats personals i que prepararà un plató amb un fons on es podran llegir diferents consignes relacionades amb el bon tracte a les persones grans i que fotografiarà a cada participant, d’acord amb la imatge que cadascú vulgui donar. 

Amb la finalitat que la campanya tingui una bona participació i aconseguir un ampli ressò, es compta amb la col·laboració de diferents entitats i institucions del sector.