L'Ajuntament de Manresa signa un conveni de col·laboració amb l'Agrupació Cultural del Bages

El consistori atorga una subvenció de 11.300 euros per l’entitat cultural que  organitza anualment la Trobada d’Havaneres, la Innocentada de Manresa i l’acte d’elecció i representació de la Pubilla i l’Hereu, entre d’altres esdeveniments.


imagen

L’Ajuntament de Manresa i l’Agrupació Cultural del Bages han signat avui un conveni de col·laboració a través del qual el consistori atorga una subvenció de 11.300 euros a l’entitat cultural manresana que organitza anualment diversos actes tradicionals del cicle festiu de la ciutat.  

 

L’acte signatura ha anat a càrrec de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i del president de l’entitat, Pere Vila. Hi ha assistit també la regidora deCulturade l’Ajuntament de Manresa,  Anna Crespo, i el secretari de l’entitat Josep Maria Purtí.

 

L’Agrupació Cultural del Bages és una entitat sense ànim de lucre que es compromet a continuar treballant en els actes d’elecció i representació dela Pubillai l’Hereu de Manresa, la Trobada d’Havaneres, la realització de la Innocentada de Manresa, entre d’altres esdeveniments, així com continuar amb la seva àmplia activitat organitzada en vuit diferents seccions que tenen per objectiu l’estudi, la conservació, i la practica dels balls tradicionals del folklore català, del foment de les arts, les lletres, la música i la cultura en general.

Documents relacionats

  • imagen