Acord de col·laboració entre l'Ajuntament, l'Associació Gest! i CaixaBank per crear un premi per a projectes empresarials

L’entitat bancària lliurarà 4.500 euros al  projecte guanyador i es compromet a facilitar finançament en condicions avantatjoses per als projectes presentats que obtinguin una valoració òptima.


imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; el president de l’Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori-Gest!, Josep Sinca; i la directora de l’Àrea de negocis Manresa de CaixaBank SA, Beatriz Dorado, han signat avui un conveni de col·laboració per a la convocatòria d’un premi a projectes empresarials. A l'acte de signatura ha assistit també la primer tinent d'alcalde i regidora de Dinamització Econòmica, Mireia Estefanell.

 

Segons aquest acord, Caixabank lliurarà 4.500 euros al projecte empresarial guanyador i es compromet a facilitar finançament, en condicions avantatjoses, dels projectes presentats que obtinguin una valoració òptima i obtinguin un mínim del 50% de la puntuació màxima de cadascun dels conceptes avaluables.

 

Es podran presentar a aquest premi tot tipus de projectes empresarials; tant de nova creació com en funcionament. La titularitat dels mateixos podran ser tant de persones físiques com qualsevol de persones jurídiques. L’organització del premi preveu donar a conèixer el guanyador i l’acte de lliurament durant la segona quinzena de gener de 2017.

 

La participació de l’Ajuntament de Manresa consisteix en la facilitació dels espais de gestió municipal per dur a terme les activitats necessàries per tirar endavant el conveni així com per participar en l’avaluació dels projectes.

 

L’Associació Gest! és una entitat sense ànim de lucre que té per finalitat, entre d’altres, posar el coneixement professional, directiu, econòmic i jurídic dels seus membres al servei d’aquelles iniciatives empresarials que necessitin assessorament. L'entitat manresana té la seva seu al Palau Firal de Manresa, carrer Castelladral, 5-7.

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen