L’alcalde dóna la benvinguda als assistents al 4t Simposi de producció agroalimentària ecològica que se celebra a Manresa

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Serret, ha inaugurat la jornada que se celebra avui i demà a les instal·lacions del Museu de la Tècnica.


imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha donat la benvinguda als 250 participants del 4t simposi de producció agroalimentària ecològica que se celebra avui i demà al Museu de la Tècnica de Manresa, unes jornades que han estat inaugurades per la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Serret.

 

El programa de les jornades inclou la participació d’experts procedents de centre d’investigació de França, Itàlia  i tècnics d’Extremadura i Aragó. També hi participen investigadors de l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologies Agroalimentàries), de la Universitat de Lleida i assessors catalans especialitzats en producció agroalimentària ecològica i especialment en l’apartat de la fruticultura.

 

L’objectiu d’aquest simposi, promogut per la Generalitat de Catalunya i amb el suport de l’entitat manresana Associació l’Era (Espai de Recursos Agroecològics), és la transferència d’informació tècnica d’actualitat i d’interès del sector així com un lloc de trobada i d’intercanvi d’experiències per a tots els professionals de la fruticultura ecològica del nostre país.

 

La consellera Meritxell Serret signa en el Llibre d’Honor de la Ciutat

 

Abans de l’acte al Museu de la Tècnica, la consellera ha estat rebuda a l’Ajuntament per l’alcalde i per altres  regidors del govern municipal. Serret ha visitat el Saló de Sessions on es van proclamar les Bases de Manresa i ha signat en el Llibre d’Honor de la Ciutat. A la visita, la consellera ha estat acompanyada per la delegada del govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Laura Vilagrà.

  

 

 

Documents relacionats

  • imagen