L'Ajuntament de Manresa contracta 15 joves amb titulacions superiors

La contractació, per sis mesos a jornada completa, s'ha fet en el marc d'una convocatòria de la Generalitat, que permet incorporar en pràctiques joves de fins a 30 anys inscrits al Programa de Garantia Juvenil

imagen

L'Ajuntament de Manresa ha incorporat aquest 15 de novembre 15 joves menors de 30 anys, amb titulacions universitàries o de formació professional, en el marc d'una convocatòria del Servei d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat que permet contractar en pràctiques joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil.

 

Els joves treballaran sis mesos a jornada completa desenvolupant tasques qualificades relacionades amb desenvolupament de projectes de promoció econòmica, protecció civil, culturals i de joventut, així com reforç a comunicació i als serveis jurídics i administratius.

 

Amb aquesta acció podran adquirir una primera experiència laboral desenvolupant unes funcions directament relacionades amb les competències tècniques pròpies dels estudis que hagin cursat.

 

Aquesta acció s'emmarca amb d'altres similars impulsades per l'Ajuntament que suposen un impuls a l'adquisició d'experiència laboral per part de diferents perfils d'aturats amb especials dificultats d'inserció.

Documents relacionats

  • imagen