Comença la nova programació cultural "Escopíndoles", al casal de les Escodines, amb un conte de "Les mil i una nits"

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manresa impulsa i organitza una nova programació estable i gratuïta al Casal de les Escodines per a públic infantil, familiar i adult. Comencen demà divendres, a les 6 de la tarda, amb la primera sessió de “Mil i un contes per a infants”.


imagen

A mode de petites píndoles culturals amb l’objectiu de millorar la salut del dia a dia, a partir de demà s’inicia la nova programació cultural “Escopíndoles”. Demà i el tercer divendres de desembre tindrà lloc el “Mil i un contes per a infants”, mentre que més endavant es faran tertúlies en anglès i italià, i cinefòrum per a públic familiar.

 

Aquests són els detalls de la programació que comença demà:

 

-MIL I UN CONTES PER A INFANTS, el tercer divendres de cada mes a les 18 h.

 

Hores del conte d’entre 30 i 40 minuts de durada per infants entre 6 i 10 anys per tal de redescobrir la narració oral dels contes de les Mil i una nits i altres contes de la cultura àrab.

 

Per assistir a les sessions, dinamitzades per l’animadora sociocultural Montse Morera, , cal recollir l’entrada, a partir d’una setmana abans al Casal de les Escodines (C/ St. Bartomeu, 50), de dilluns a divendres, matins de 9 a 14 h i tardes de 16 a 21 h i els dissabtes,  de 16 a 21 h.

 

Les  sessions són el divendres 18 de novembre i 16 de desembre, a les 18 h.

 

 

-TERTÚLIES INFORMALS EN ANGLÈS I ITALIÀ PER A JOVES I ADULTS

 

Pensades per a aquelles persones a partir d’un nivell intermig d’italià i anglès que tinguin ganes de poder posar en pràctica poder-los parlar. Les tertúlies informals conduïdes s’ofereixen quinzenalment.

 

Les sessions de “Let’s talk about your trips”, per parlar de viatges,  es realitzaran el dimarts 22 de novembre i 13 de desembre , de 10.30  a 11.30 h.

 

Les tardes de conversa en italià ,“Una bella serata in italiano”, es realitzaran el divendres 25 de novembre i 16 de desembre, de 18 a 19 h.

 

Cal inscriure’s al mateix Casal de les Escodines: casalescodines@ajmanresa.cat i al 938725454.

 

 

-CINEFÒRUM PER A PÚBLIC FAMILIAR

 

El primer dissabte de cada trimestre, a les 18 h serà l’hora de poder gaudir del cinema en família i poder dialogar breument sobre les temàtiques que la pel·lícula introdueix.

 

Seran projeccions de cinema no comercial pensades per diferents franges d’edat.

 

La primera sessió, Neu i els arbres màgics, el dissabte 3 de desembre a les 18 h, és recomanada per infants a partir de 4 anys i són quatre contes animats (França 2014-2015) que tenen en comú les temàtiques de l’enginy, l’amistat, el respecte i l’alegria de viure a la natura. La versió és doblada al català i amb subtítols.

 

Caldrà recollir l’entrada a partir d’una setmana abans al Casal de les Escodines (C/ St. Bartomeu, 50).

 

Aquesta programació s’ha gestat amb la col·laboració d’algunes de les entitats ubicades al Casal de les Escodines (Associació de Veïns i Veïnes del barri de les Escodines i Associació Cultural Islàmica) i entitats culturals de la ciutat (Cineclub Manresa i Imagina´t).

Documents relacionats

  • imagen