L’espectacular ‘flash mob’ pels drets dels infants ha aplegat 700 nens a la plaça Major

Natxo Tarrés, Juanjo Muñoz, Oriol Farré i Roger Farré, quatre dels membres del grup Gossos, han assistit a la gravació del ‘flash mob’ al ritme d’una cançó seva, ‘La llum que portes dins’, i que s’ha dut a terme aquest matí a la plaça Major, en el marc de la Setmana dels Drets dels Infants. 


imagen

Aquest matí s’ha fet a la plaça Major de Manresa la gravació del ‘flash mob’ per commemorar la Setmana dels Drets dels Infants, i que ha aplegat 700 nens de 4t de Primària de 16 escoles de Manresa.

 

Després de dos mesos d’assaigs a les seves respectives escoles, i a càrrec de Nàdia Pesarrodona, els infants han ballat la coreografia de ‘La llum que portes dins’ del grup Gossos, que han assistit a l’acte i han agraït a tots els nens, pares i mestres la feina feta i han mostrat la seva alegria en veure ballar tants infants a ritme d’una cançó seva.

 

Un tema, ‘La llum que portes dins’ que el grup manresà va composar a principis d’any per a la campanya promocional de la ciutat ‘Et porto al cor’, ara ja tot un himne per als escolars.

 

A banda de desenes familiars i gent que s’ha apropat a la plaça, han fet acte de presència l’alcalde de la ciutat, Valentí Junyent, i la regidora d’Ensenyament i Universitats, Mercè Rosich, i el regidor de Turisme i Festes, Joan Calmet.

Documents relacionats

  • imagen