L'Ajuntament de Manresa reitera el compromís amb l'escola Valldaura en una assemblea amb la comunitat educativa

La regidora d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich, i el regidor de Planejament i Projectes Urbans, Marc Aloy, s’han reunit aquesta tarda amb l’equip directiu i una cinquantena de famílies de l’escola Valldaura. A la reunió també hi ha assistit el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Antoni Massegú. Durant la trobada, els representants de l’administració han reiterat el suport i compromís amb el futur del centre expressat al Ple Municipal d’ahir.

imagen

La comunitat educativa de l’escola Valldaura ha expressat els darrers dies el seu neguit sobre el futur del centre, i va portar el malestar al Ple Municipal d’aquest dijous, on va demanar l’assistència de representants municipals a una assemblea per explicar la situació actual del centre. El Ple Municipal va votar unànimement una resolució de suport a l’escola i el govern es va comprometre a assistir a aquesta assemblea, cosa que ha fet aquesta mateixa tarda.

 

L’assemblea ha començat amb una exposició detallada, per part del regidor de Planejament i Projectes Urbans, Marc Aloy, de la gestió urbanística que han fet els diversos equips de govern municipal, des de l’any 2008, per aconseguir i posar a disposició de la Generalitat el sòl necessari per a la construcció de l’escola definitiva.

 

El govern ha lamentat no haver transmès adequadament el desestiment de l’ocupació directa produït el 2014, que va representar que la cessió dels terrenys a la Generalitat deixés de ser efectiva.

 

A l’assemblea, el govern municipal ha expressat el seu ferm compromís amb la continuïtat de l’escola Valldaura, tal com es va fer palès ahir al Ple Municipal, i a dur a terme les actuacions necessàries per tal de resoldre les mancances de l’emplaçament actual.

 

La regidora d’Ensenyament, Mercè Rosich, ha posat en valor el projecte pedagògic de l’escola, que compta amb el suport i la satisfacció general de les famílies.

 

L’equip de govern i el departament també s’han compromès a establir un contacte permanent amb el centre, per fer el seguiment de les actuacions i intercanviar les informacions i novetats que es vagin produint.

 

Els representants de la comunitat educativa presents a la reunió valoren molt positivament la qualitat del projecte educatiu i per això han manifestat la seva satisfacció que els representants de les administracions hagin assistites a l'assemblea i hagin esvaït els dubtes sobre la continuïtat de l’escola i les incerteses que han viscut al llarg de la trajectòria del centre.

Documents relacionats

  • imagen