S’obre el concurs per a l’arrendament de cinc naus situades a l’Edifici Impuls, al Parc Central

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOP) ha publicat l’anunci de licitació de cinc naus industrials situades a l’edifici  Impuls de Manresa, al Parc Central, parc tecnològic de Manresa. La durada dels contractes serà de cinc anys, prorrogables anualment fins a un màxim de cinc anys més.

 

imagen

Fins a principi de desembre és obert el termini de presentació d’ofertes per optar a l’arrendament de cinc naus industrials situades a l’edifici Impuls, al Parc Tecnològic de Manresa. El BOP ha publicat l’anunci de licitació, que estableix que la durada de cadascun dels contractes serà de cinc anys, prorrogables anualment fins a cinc anys més. El preu inicial per metre quadrat és de 3 euros + IVA durant els anys 2016 i 2017, que s’anirà actualitzant a partir del 2018 amb l’IPC corresponent.

 

L’entitat adjudicadora és el Consorci Parc Central. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 938782466. També hi ha la documentació al Perfil del Contractant de la web municipal (www.manresa.cat).

 

Les propostes seran valorades d’acord amb diversos criteris: millora en el preu de la licitació; tractar-se d’una activitat d’alt valor afegit; tractar-se d’una activitat innovadora, d’acord amb els criteris de la UE; que sigui una activitat amb potencial de creixement; i per la qualitat, originalitat i rigor temàtic de la memòria explicativa de l’entitat. 

Documents relacionats

  • imagen