Demà i demà passat, taller perquè el comerç aprofiti l’oportunitat turística del projecte Manresa 2022

‘Manresa 2022: turisme i oportunitat per al comerç’ és el nom del taller gratuït que s’impartirà dimecres 23 i dijous 24 de novembre a la Cambra de Comerç, i que permetrà dotar d’informació i recursos als comerciants de la ciutat perquè treguin profit de la campanya de ciutat Manresa 2022.


imagen

Els propers 23 i 24 de novembre es farà el taller gratuït ‘Manresa 2022: turisme i oportunitat per al comerç’ a la Cambra de Comerç (Muralla del Carme, 17) de 2/4 de 3 a 2/4 de 5 de la tarda.

 

L’objectiu del taller, que serà impartit per Josep Huguet i Jordi Rodó, és oferir als comerciants de la ciutat la informació i els recursos necessaris perquè puguin treure el màxim rendiment de la campanya de ciutat Manresa 2022, i forma part d’un cicle de propostes formatives gratuïtes per al sector del comerç.

 

Al llarg de les dues sessions s’explicarà als comerciants en què consisteix el projecte Manresa 2022, oferint-los la informació bàsica dels recursos i projectes turístics de la ciutat, especialment d’aquells vinculats al Camí Ignasià. També es farà una proposta de criteris per tal que el comerç pugui aprofitar aquesta oportunitat turística per a la ciutat. En l’organització d’aquest taller hi col·laboren l’Ajuntament de Manresa, la Ubic i Manresa 2022.

 

Les inscripcions per al taller es poden fer telefònicament al 93 872 42 22 i per correu electrònic a l’adreça jmonge@cambramanresa.org.

Documents relacionats

  • imagen