Torna el Festapes al Carrer del Balç de Manresa

Avui a les 8 del vespre els assistents al Centre d’Interpretació del carrer del Balç degustaran vins, cerveses i tapes d’elaboració local i comarcal acompanyats de música en directe.

imagen

El centre d’Interpretació del Balç organitza per avui, divendres 9 de maig, la cinquena edició del Festapes que ofereix als assistents una degustació de tapes elaborades amb productes locals, acompanyades de tasts de vins i cerveses del Bages. Un recital de música lleugera en directe acompanyarà la degustació en un entorn privilegiat.

La novetat d’aquest any és que els assistents poden escollir les tapes a consumir de les 12 que proposen els sis restaurants que participen al Festapes. La barra de begudes anirà a càrrec del Trasteret i la música en directe a càrrec del Grup Gebre.

L’entrada de 5€ inclou una tapa, una consumició i una copa de regal i s’ha de comprar de forma anticipada al Carrer del Balç, a l’Oficina de Turisme i als restaurants que hi participen: Bohèmia, La Masia, Txus, Veige, Gusto Italiano i cup Cake. Un cop dins, es vendran tiquets de 10€ (vuit tapes) i de 5€, (tres tapes). La festa comença a les vuit del vespre i s’acabarà cap a les dotze de la nit.

El Festapes té un triple objectiu: apropar el Carrer del Balç a un públic jove, dinamitzar el Centre Històric de la ciutat i difondre la cuina i els productes gastronòmics locals i de proximitat.


Els restaurants proposen dues tapes

  • Bohèmia 
    - Cornet de tàrtar de salmó amb crema d’all blanc 
    - Gaspatxo de iogurt amb cogombre i caviar de tomàquet
  • La Masia 
    - Eclairs amb crema de salmó fumat i festuc 
    - Enrotllat de salsa rocafort i nous amb ruca fresca
  • Txus 
    - Hamburguesetes del Pou 
    - Bloody Mary
  • Veige 
    - Amanida cèsar de pollastre 
    - Tortita de ceviche de llobarro
  • Gusto Italiano 
    - Lasanya de safrà amb verdures 
    - Profiteroles amb crema de formatge
  • Cup Cake 
    - Brownie 
    - Cookie de xocolata, pistatxo i sal de l’Himàlaia.

Per a més informació poseu-vos en contacte amb el Centre d’Interpretació del Carrer del Balç per telèfon 93 872 14 66 o per correu electrònic carrerdelbalc@ajmanresa.cat. 

Les properes edicions del Festapes estan previstes pel 7 de juny i el 4 de juliol d’aquest any. 

Documents relacionats

  • imagen