L'Ajuntament de Manresa continua les sessions formatives per ensenyar a utilitzar els desfibril·ladors

En el marc del projecte “Manresa, ciutat cardioprotegida”, dies enrere s’han fet dos tallers a l’Associació de veïns i veïnes del Xup i a la seu del Caravaning Club del Bages.


imagen

En el marc del Pla formatiu i divulgatiu del projecte “Manresa, ciutat cardioprotegida”, l’Ajuntament va organitzar -els passats dies 12 i 21 de novembre-  dos tallers sobre reanimació cardiopulmonar i l’ús del desfibril·lador que van tenir lloc a l’Associació de veïns i veïnes del Xup i al Caravaning Club del Bages.  Els tallers van ser impartits per un tècnic de l’empresa Reanima, amb bona assistència i esperit participatiu.
 

La previsió de l’Ajuntament de Manresa és continuar fent difusió del projecte mitjançant sessions formatives per a col·lectius, escoles, etc i també amb la col·locació de mapes de localització dels aparells en diversos indrets de la ciutat com les cartelleres de la via pública, tríptics informatius, etc.
 

L’objectiu que es persegueix és que el major nombre de ciutadans i ciutadanes possible aprengui què es un DEA (desfibril·lador extern automàtic), com funciona, les localitzacions d’aparells a Manresa, i com actuar davant situacions d’urgència o emergència com a primers interventors.

 

Documents relacionats

  • imagen