Afectacions al trànsit per la Fira de Sant Andreu aquest cap de setmana

El dissabte, de les 17 a les 22 h, i el diumenge, de les 10 a les 22 h, es tallarà el trànsit de vehicles de varis carrers de la ciutat. També hi haurà canvis en el transport públic de viatgers.

imagen

Amb motiu de la celebració de la Fira de Sant Andreu aquest cap de setmana, la Policia Local informa que:

 

El dissabte, 3 de desembre, de les 17 fins a les 22 h, i el diumenge 4, entre les 10 i les 22 h, es tallarà la circulació a la Ctra. del Pont de Vilomara, entre els c. Foneria i c. Viladordis.

 

Així mateix, el diumenge, 4 de desembre, des de les 10 fins a les 22 h, es tancaran a la circulació els carrers següents:

 

  • Passeig Pere III, sentit centre, tallat a l’alçada del c. Primer de Maig.
  • C. Guimerà, tallat des de Crist Rei fins a la Muralla de Sant Domènec.
  • C. Sant Josep, tallat a l’alçada del c. Aragó excepte accés pàrquings del c. Primer de Maig.
  • C. Primer de Maig, tallat a l’alçada del Carrasco i Formiguera.
  • C. Camps i Fabrés, tallat a l’alçada del pas elevat del ferrocarril
  • C. Font del Gat, tallat a l’alçada de Ptge. Ferrocarril.

 

Igualment, el mateix diumenge, la parada de taxis es traslladarà al c. Circumval·lació, entre els c. Puigterrà  i c. Era Firmat.

 

Transport públic de viatgers

 

Quant al servei de transport públic de viatgers es veurà afectat de la manera següent:

 

Bus Manresa – Transport públic urbà

 

  • Línia 1 la Balconada (dissabte 3 de desembre)

 

El dissabte a partir de les 17 hores, la Línia 1 la Balconada desviarà el recorregut a la Ctra. de Vic per accedir al c. Gaudí, Viladordis, St. Cristòfol i Maria Aurèlia Capmany, continuant el seu trajecte habitual pel c. St. Blai.

 

Se suprimiran les parades: Foneria, Roger de Flor, CC Joan Amades i s’habilitaran les de Gaudí i Mercat de la Sagrada Família.

 

 

 

  • Línia F Festius (diumenge 4 de desembre)

 

El diumenge, el recorregut Balconada – Font a la ctra. de Vic, per accedir al c. Gaudí, Viladordis, St. Cristòfol i Maria Aurèlia Capmany, continuant el seu trajecte habitual pel carrer St. Blai.

 

Se suprimiran les parades: Foneria, Roger de Flor, CC Joan Amades i s’habilitaran les de Gaudí i Mercat de la Sagrada Família.

 

El recorregut Mion - La Parada variarà el seu itinerari a la Ctra. de Santpedor – Pl. La Creu per accedir a l’Av. de les Bases de Manresa, Barcelona, Bruc, Era de l’Esquerra, Ctra. de Cardona i Muralla seguint la ruta habitual en direcció a la Balconada.

 

Les parades suprimides seran: Valentí Almirall, Pl. Mallorca, Est. Bus – Ctra. Santpedor, Ben Plantada, Pl. Espanya i Guimerà; i les habilitades: La Creu, Institut Lacetània, C. Hospitalari, Barcelona, Ginjoler, Bruc i Era Esquerra.

 

Així, els usuaris de Pl. Espanya es podran desplaçar a la parada de Ginjoler i els del c. Guimerà ala parada Mercatde Puigmercadal, en direcció a la Balconada, i a la parada Pl. Sant Domènec en direcció a la Parada.

 

A les parades afectades així com a l’interior dels vehicles s’hi col·locaran rètols de forma molt visible per tal d’informar dels canvis.

 

Transport públic Interurbà

 

Pel que fa al transport públic interurbà, la parada dela Pl. Espanya, restarà suprimida el dissabte 3 de desembre a partir de les 17 hores i el diumenge 4 de desembre tot el dia.

 

Per aquest motiu, totes les línies regulars que hi realitzen parada habitual durant aquests dies només tindran parada a l’Estació d’autobusos.

Documents relacionats

  • imagen