L'Ajuntament i Creu Roja a Manresa signen un acord de col·laboració per a diferents projectes d'interès social

El consistori atorga una subvenció de 89.500 euros per a la gestió del projecte del Centre obert Casal-Ot; per al desenvolupament de projectes socials i foment del voluntariat; per a la col·laboració en el Programa JNA, Joves Nucli Antic; i per a la gestió i el manteniment de la Ludoteca Ludugurus.


imagen

L’Ajuntament de Manresa i el Comitè Local de Creu Roja a Manresa han signat avui un conveni de col·laboració per a la realització de diferents projectes d’interès social a la ciutat.  L’acte de signatura ha anat a càrrec de l’alcalde Valentí Junyent i el president de l’entitat manresana, Miquel Riera. Hi ha assistit també la regidora d’Acció Social i Cooperació de l’Ajuntament de Manresa, Àngels Santolària.

 

Segons els termes del conveni, l’Ajuntament atorga una subvenció de 89.500 euros al Comitè Local de Creu Roja de Manresa que estan destinats a la gestió del projecte del Centre obert Casal-Ot; al desenvolupament de projectes socials i de foment del voluntariat; per a la col·laboració en el Programa JNA, Joves Nucli Antic; i per a la gestió i el manteniment de la Ludoteca Ludugurus.

 

Tots aquests projectes són realitzats i gestionats directament pel Comitè Local de Creu Roja Manresa atès que es tracta de projectes que va encapçalar Creu Roja des dels seus inicis o que formen part de la seva programació i prioritats actuals.

 

L’Ajuntament de Manresa i Creu Roja desenvolupen, des de fa molts anys, un treball de col·laboració conjunta en diferents àmbits amb l’objectiu de potenciar els programes adreçats a millorar la situació de persones més vulnerables; per donar suport a accions de promoció de la Cooperació Internacional; per potenciar les accions de benestar social de serveis assistencials i socials; per impulsar la tasca d’educació i sensibilització del medi ambient; i per promoure el voluntariat i la presència de Creu Roja en l’àmbit municipal.

 

   

Documents relacionats

  • imagen