L'alcalde assisteix a Manresa a una jornada de debat sobre la gestió del risc d’inundacions a Catalunya

La jornada s’ha celebrat aquest matí a la Fundació CTM Centre Tecnològic i estava organitzada per l’Agència Catalana de l’Aigua i el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

 

imagen

Manresa ha acollit una jornada sobre la gestió del risc d’inundacions a Catalunya, que s’ha celebrat aquest matí a la Fundació CTM Centre Tecnològic, organitzada per l’Agència Catalana de l’Aigua i el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

 

La inauguració ha anat a càrrec del l’alcalde de Manresa i diputat d’Espais Naturals i Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Valentí Junyent; de la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Laura Vilagrà; i del director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Jordi Agustí.

 

Aquesta jornada té l’objectiu de fer difusió sobre la gestió dels riscos com eina fonamental per reduir l’impacte de les inundacions. Durant el debat s’han donat a conèixer a les administracions locals i tècnics de quin és l’estat de la qüestió a data d’avui, i s’ha posat sobre la taula les eines existents en el mercat que poden ajudar a donar una resposta adequada als reptes plantejats i que abasten temes com política hidràulica, desenvolupament de noves tecnologies, urbanisme, medi ambient i protecció civil.

 

Documents relacionats

  • imagen