L'Ajuntament de Manresa lliura regals solidaris a persones grans necessitades

La campanya, que és gestionada per Creu Roja Manresa, consisteix a portar a domicilis particulars un lot de productes que contenen productes d’higiene personal.

imagen

L’Ajuntament de Manresa i Creu Roja ha iniciat el lliurament de productes d’hivern per ajudar a persones grans de la ciutat que tenen necessitats de suport i que han estat proposades per Creu Roja de Manresa. Al llarg d’aquests dies, els voluntaris de Creu Roja repartiran 27 lots que contenen productes d’higiene personal que han estat sufragats per l’Ajuntament de Manresa. 

 

La  regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich, ha acompanyat aquest divendres a voluntaris de Creu Roja per fer el lliurament a una de les persones seleccionades. 

 

L'acció forma part del projecte de Nadal Solidari que finalitza el dia 5 de gener, amb el repartiment d'obsequis als avis de les Residències Catalunya, Sant Josep i Font dels Capellans. Aquests obsequis, 135 en total, han estat elaborats pels alumnes dels tallers del Casal de la Gent Gran de Manresa, de la Coordinadora Jubilatsi Pensionistes, de l'Esplai de la Caixai de La Nostra Llar de Valldaura. 

 

 

Documents relacionats

  • imagen