L’Escolania de Montserrat actuarà al Kursaal en un concert benèfic a favor del Servei d'Acompanyament en el Dol, amb el suport de l'Ajuntament

L’actuació tindrà lloc el proper divendres, 23 de desembre, a les 9 del vespre. L’acte té el suport de l’Ajuntament de Manresa.



imagen

L’Escolania de Montserrat actuarà per primera vegada al teatre Kursaal en un concert benèfic a favor del Servei d’Acompanyament en el Dol de la Catalunya Central. Serà el proper divendres, 23 de desembre, a les 9 del vespre.

 

El concert ha estat presentat avui per la regidora de Cohesió Social, Gent Gran i Salut de l’Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich; el gerent de Manresana d’Equipaments Escènics, Jordi Basomba; la presidenta del Servei d’Acompanyament en el Dol de la Catalunya Central, Isabel Sanceledonio;  i el coordinador i terapeuta de la mateixa entitat, Carles Perarnau. En aquest sentit, Carles Perarnau, ha agraït la col·laboració de tothom que fa possible el concert, des dels nens de l’Escolania “que amb les seves veus aportaran art però també ajudaran a moltes persones, també a tothom que ha comprat entrades per al concert, a l’Ajuntament, al Kursaal... tots formen part de la història d’aquest servei”.

 

L’Escolania de Montserrat, que estarà dirigida per Llorenç Castelló i portarà 48 nens, és una de les escoles de música més antigues d’Europa i ha actuat per tot el món, però aquesta serà la primera vegada que ho farà al Teatre Kursaal de Manresa. A la primera part del concert interpretaran peces de Mendelssohn, P. Ireneu Segarra, P. Cassià M. Just, Haydn i P. Àngel Rodamilans. I la segona part estarà dedicada a Britten.

 

L’objectiu del concert és contribuir a recaptar fons per una entitat sense ànim de lucre que, des de 1999  rep i  dóna atenció integral al dol que viuen les persones i famílies del Bages,  Moianès, Baix Llobregat, l’Anoia, el Solsonès i el Berguedà, que se’ls ha mort un ésser significatiu.  A banda de l’ajuda a superar a les persones de forma individual la pèrdua d’un familiar o amic, l’associació també ajuda a les institucions públiques i privades que realitzen tasques d’atenció al dol. Aquesta és la cinquena edició d’aquest concert benèfic que organitza l’entitat.

 

Les entrades tenen un preu de 22 euros i de 20 en el cas de ser menor de 25 anys; major de 65 o amb els carnets d’El Galliner o del Tr3sc. Es poden comprar a les taquilles del Kursaal, de 18h a 21h i per internet a www.kursaal.cat

 

 

Documents relacionats

  • imagen