L'Ajuntament enderroca subsidiàriament la finca que s'ha enfonsat aquesta matinada i l'edifici adjacent, a la baixada dels Drets, tots dos deshabitats

L’Ajuntament de Manresa començarà avui mateix una actuació d’urgència per enderrocar dues finques a la baixada dels Drets: la situada al número 4, l’interior de la qual s’ha enfonsat totalment aquesta matinada, i la finca adjacent, que fa cantonada amb la via de Sant Ignasi i que ha quedat greument afectada. Els veïns del número 6 de la baixada dels Drets seran desallotjats preventivament, i el carrer s’ha tallat al pas de vianants.


imagen

Tot el sostre i l’interior de la finca número 4 de la baixada dels Drets s’ha enfonsat aquesta matinada. De resultes de l’accident, s’ha enfonsat la mitgera de la finca del costat, que ha quedat greument afectada. En aquesta finca, que fa cantonada amb la via de Sant Ignasi, l’Ajuntament hi havia actuat de manera subsidiària per rehabilitar la façana. Totes dues cases estaven deshabitades i l’Ajuntament procedirà a fer-ne l’enderroc subsidiàriament.

 

Els veïns de l’immoble del costat de a finca esfondrada (baixada dels Drets, 6) seran desallotjats mentre durin les obres d’enderroc. Es tracta de dues famílies que habiten al primer i tercer pis, que es traslladaran a altres pisos que els posa a disposició el propietari de l’immoble. L’establiment dels baixos romandrà tancat temporalment fins que la situació no es normalitzi. Els treballs s’allargaran diversos dies, pel fet que no es podrà muntar una bastida per qüestions de seguretat, i les obres d’enderroc s’hauran de fer manualment. És previst que comencin durant el dia d’avui.

 

Documents relacionats

  • imagen