Se seleccionaran una trentena de joves per participar en el programa ‘Joves per l'Ocupació’ del Servei d'Ocupació de Catalunya

Logística de magatzems, comerç polivalent, i instal·lació de fibra òptica, electricitat i domòtica, són els tres cursos de formació professional que els joves podran cursar a ‘Joves per l’Ocupació’, un programa que combina formació i experiència pràctica en empreses. Els interessats a participar-hi ja es poden adreçar al CIO, al carrer Verge de l’Alba de Manresa. 


imagen

L'Ajuntament de Manresa, des del Centre d'Iniciatives per l'Ocupació (CIO), seleccionarà trenta joves per participar en el programa Joves per l'Ocupació, un programa innovador destinat a persones beneficiàries del programa de Garantia Juvenil, d’entre 16 i 25 anys, i menors de 30 anys en el cas de les persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

 

Aquest programa combina formació i experiència pràctica en empreses mitjançant la combinació d’actuacions integrades que fomenten la inserció laboral dels joves en empreses i/o el seu retorn al sistema educatiu.

 

Es seleccionaran vint-i-cinc joves amb estudis de l'ESO que han abandonat la formació reglada i cinc joves sense l'ESO. Aquests darrers, hauran de matricular-se a escoles d'adults o a l'Institut Obert de Catalunya per poder obtenir el graduat en ESO.

 

Logística de magatzems, comerç polivalent i instal·lació de fibra òptica, i electricitat i domòtica, són els tres cursos de formació professional que els joves podran cursar, i que començaran al març del 2017. Els cursos són d’entre 270 i 300 hores lectives de formació, i un mes de pràctiques no laborals en entorns productius.

 

Durant aquest mes de desembre i al llarg de gener del 2017 es realitzarà la selecció dels joves. Per tant, les persones interessades es poden adreçar al Centre d’Iniciatives de l’Ocupació ubicat al carrer Verge de l’Alba 5-7 o bé trucar al telèfon 93.877.64.90.

 

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa ‘Joves per l’Ocupació’.

 

Documents relacionats

  • imagen