La 2a edició del concurs 'Com felicites les festes de Nadal?' ja té guanyadores

El concurs té l’objectiu d’estimular la creació en català i de repensar el significat de les festes nadalenques. Les guanyadores han estat tres noies que s’han endut un menú al Maïami i una experiència al Temps d’SPA. 

imagen

Míriam Gaona, Íngrid Vanessa Reyes i Laura Martínez han estat les guanyadores del concurs de frases de felicitació de Nadal organitzat pel CNL Montserrat i Diesa restauració.

 

La creativitat dels participants s’ha fet palesa en cada un dels escrits que han presentat. Els organitzadors consideren que aquesta activitat ha estat un estímul per escriure en català, per deixar córrer la imaginació i repensar el significat d’aquestes festes de Nadal.

 

Anna Crespo, presidenta del Consell del CNL Montserrat ha valorat molt positivament aquesta activitat i ha felicitat les persones guanyadores, a les quals ha lliurat els premis, un menú per a dues persones al restaurant Maïami, ofert per Diesa, i una experiència SPA a Temps d’SPA, col·laboració de Temps d’SPA, per a cadascuna.

 

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 97 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

Documents relacionats

  • imagen