Encesa d'espelmes per demanar un món en pau, aquesta tarda a les escales de Crist Rei de Manresa

L'acte, convocat pel Consell Municipal de Solidaritat, ha inclòs la lectura d'un manifest en què es demana que "siguem cadascú i cadascuna de nosaltres abanderats del món que volem. Abanderats del diàleg i de l'acollida L'acollida no és caritat, és justícia. És sobretot una decisió íntima, interna de cadascú de nosaltres. Al final, cada persona ha de decidir si ho deixa passa o si vol dir prou a la guerra, sí a la vida".

imagen

El Consell Municipal de Solidaritat ha organitzat aquesta tarda una encesa d’espelmes a les escales de Crist Rei de Manresa per simbolitzar el rebuig a la guerra i a la impunitat, denunciar la situació dràstica que viu la ciutat siriana d’Alep, i reclamar un món solidari i en pau.

 

Durant l’acte, la regidora d'Acció Social i Cooperació, Àngels Santolària, i diversos membres del Consell Municipal de Solidaritat han llegit un manifest per defensar que "els nostres pobles i ciutats defensin la dignitat de les persones, que no mirin cap a una altra banda, que no ignorin el patiment perquè és incòmodel. Volem que e Mediterrani sigui vida, oportunitats".

 

Podeu llegir aquí el manifest íntegre.

 

Posteriorment, s'ha convidat tots els assistents a encendre la seva espelma.

 

Documents relacionats

Manifest Encesa espelmes Crist Rei
  • imagen