El Teatre Conservatori de Manresa, escenari de l'estrena del programa "Jo pregunto" de TV3, en què els ciutadans s’adreçaran al President Puigdemont

Manresa serà l'escenari del nou espai de TV3 "Jo pregunto". L'espai, en directe i conduït pels periodistes Lídia Heredia, Carles Prats i Pere Bosch, té l’objectiu d’acostar la veu i les inquietuds dels ciutadans a la primera autoritat del país i obtenir-ne respostes. La seva primera emissió serà des del Teatre Conservatori de Manresa, amb públic en directe, el proper diumenge 22 de gener a les 10 menys cinc minuts de la nit.

imagen

“Jo pregunto”, el nou programa de TV3 en què la ciutadania es podrà adreçar al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, tindrà, en la seva primera emissió, el Teatre Conservatori de Manresa com a plató excepcional. Fins ara les entrevistes al President s'havien realitzat als platós de TV3 o Catalunya Ràdio, o bé al Palau de la Generalitat, i en aquesta ocasió els responsables de la Corporació de Mitjans Audiovisials han optat per la descentralització i el teatre Conservatori de Manresa ha estat l'escenari escollit.

 

El programa, presentat conjuntament pels periodistes Lídia Heredia, Carles Prats i Pere Bosch, s'emetrà el proper diumenge 22 de gener a les 10 menys cinc minuts de la nit i s’emetrà en directe per TV3 i Catalunya Ràdio.

 

L’objectiu del “Jo pregunto” és acostar la veu i les inquietuds dels ciutadans a la primera autoritat del país i poder obtenir-ne respostes. Es tracta d’una fórmula participativa amb què TV3 evoluciona en el format d’entrevistes institucionals, i on els conductors del programa també intervindran amb preguntes, noves dades i matisos.

 

Les preguntes que es faran al president podran ser sobre totes les matèries que els ciutadans considerin oportunes, formulades en directe des de la platea del Teatre Conservatori de Manresa, a través de les xarxes socials i per videoconferència.

 

Com s’hi pot participar?

 

TV3 obre un procés a través del qual sortiran els espectadors i espectadores que formularan les preguntes a Carles Puigdemont.

 

Els interessats a participar en el programa ja es poden inscriure al web de TV3, tv3.cat/jopregunto, per formar part dels dos debats previs que es faran els dies 10 i 11 de gener al Paranimf de la Facultat de Medicina de la UB, a l’Hospital Clínic de Barcelona.

 

En aquestes dues sessions, els participants que s’hagin inscrit prèviament debatran sobre els temes que generen més interès i preocupació entre la ciutadania, segons els últims estudis del Baròmetre d’Opinió Pública de Catalunya. Aquests mateixos participants abordaran els temes que finalment es traslladaran al president durant el programa del dia 22, i es triaran quins d’ells formularan les preguntes. Una tria de temes i preguntes representativa pel que fa la diversitat social, territorial i de gènere.

 

Aquests dos debats previs, els dies 10 i 11 de gener, també estaran oberts a tota la ciutadania, que els podrà seguir, en directe, a través de TV3.cat.

Documents relacionats

  • imagen