L’alcalde visita les residències de la ciutat amb motiu de les festes de Nadal

L’alcalde Valentí Junyent i la regidora Mercè Rosich van aprofitar l’arribada de les festes de nadalenques per fer la tradicional visita a prop d’una desena de residències de la ciutat per felicitar el Nadal als residents i també al personal que hi treballa.

 

imagen

En el marc de les festes de Nadal, l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la regidora de Cohesió Social, Gent Gran i Salut, Mercè Rosich, van acostar-se a 9 residències de la ciutat per felicitar el Nadal i establir contacte amb els usuaris.

 

Les residències que es van visitar van ser la de Valldaura, la residència Sant Josep, Casa Padró, la residència Montblanc i la Fundació Sociosanitària de Manresa, la Residència Catalunya, la Residència Assistida Font dels Capellans, la Residència Sagrada Família i el Centre de Disminuïts Físics del Bages – Althaia.

 

A més de la visita, l’alcalde i la regidora van obsequiar els residents amb el calendari de l’Ajuntament pel 2017 (recentment presentat, i que ret homenatge a les dones de la ciutat), i van poder parlar i conèixer de primera mà el dia a dia dels i les residents, i també del personal sanitari que hi treballa.

Documents relacionats

  • imagen