El Carter Reial s'instal·la davant de l'Ajuntament per recollir les cartes per als Reis

El Carter Reial ja és a Manresa. Aquesta tarda ha arribat a la plaça Major, després de fer una ruta pel centre de la ciutat. Davant de l'Ajuntament ha estat rebut per l'alcalde, Valentí Junyent, juntament amb la regidora de Cultura i Joventut, Anna Crespo. L'alcalde ha llegit públicament la carta amb els desitjos que la ciutat vol fer arribar a Ses Majestats.

imagen

Amb una gran puntualitat, a 2/4 de 6 de la tarda, el Carter Reial ha arribat aquesta tarda a la plaça Major de Manresa, després d'un itinerari des de Crist Rei amb un cotxe descobert, acompanyat per un seguici musical (grup de percussió Batrakes i Grallers dels Geganters de Manresa), abanderats i turismes carregats amb globus de colors.

 

A la plaça, l'enviat reial ha estat rebut per l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la regidora de Cultura i Joventut, Anna Crespo. L'alcalde ha llegit la carta en què la ciutat expressa els seus desitjos a Ses Majestats. L'alcalde ha manifestat el desig d'aconseguir "un món, una societat sense guerres ni conflictes", i ha remarcat el paper de Manresa com a ciutat acollidora, però "tant de bo un dia no fos necessari haver d'acollir persones refugiades, pel fet que no haguessin de marxar precipitadament de casa seva".

 

L'alcalde també ha manifestat la voluntat de consolidar la reactivació econòmica, i també ha mnanifestat que "volem viure en una ciutat i en un país en què no es posi límits a la llibertat d'expressió, a la democràcia i al dret a decidir. Estem segurs que aquest 2017 farem passos importants cap a la llibertat".

 

Podeu llegir aquí, íntegrament, la carta als Reis que ha llegit l'alcalde. 

 

Desenes de nens ja han pogut lliurar la carta a l'enviat dels Reis. Per tots aquells que ho desitgin, el carter tornarà a ser davant de l'Ajuntament els dies 29 i 30 de desembre i els dies 1, 2, 3 i 4 de gener, de 6 a 8 de la tarda. Allà, els nens i nenes podran lliurar-li personalment les cartes dirigides als Reis d’Orient. Per amenitzar l'espera, a la plaça hi ha jocs populars i tradicionals del CAE i d'altres activitats. Podeu consultar aquí la programació de Nadal a Manresa.

Documents relacionats

Carta als Reis Ajuntament Manresa
  • imagen