Un centenar de persones van assistir a la inauguració de la mostra fotogràfica de Jordi Preñanosa i Sussi Garcia al Selves i Carner

La mostra, que es podrà veure fins el 30 de juny, porta per títol “Cultura popular de Manresa i el Bages", de Jordi Preñanosa i "Viatges" de Sussi Garcia”. A l’acte inaugural hi van assistir el regidor de Cultura, Joan Calmet i la regidora de Participació ciutadana, Joventut i Gent Gran , Àuria Caus i l’hereu i la pubilla de Manresa, Xavier Serra i Carlota Vallès.


imagen

La inauguració de la exposició fotogràfica “Cultura popular de Manresa i el Bages", de Jordi Preñanosa i "Viatges" de Sussi Garcia”, que va tenir lloc al Centre Cívic Selves i Carner, va aglutinar a un centenar de persones entre amistats, familiars i persones que volien ser presents i acompanyar als artistes manresans que exposen per iniciativa pròpia.

L’acte inaugural, que va tenir lloc dimarts a les 8 del vespre, va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Joan Calmet i la regidora de Participació ciutadana, Joventut i Gent Gran , Àuria Caus, així com de l’hereu i la pubilla de Manresa, Xavier Serra i Carlota Vallès.

La mostra de caràcter intergeneracional, que es podrà veure fins el 30 de juny, recull 42 obres dels arxius personals d’ambdós fotògrafs. Jordi Preñanosa aporta 21 imatges dels anys 2013 i 2014, sobre cultura popular al Bages. I l’obra de Sussi Garcia consta de 21 fotografies dels viatges a Dubai, Islàndia i la zona Oest dels EEUU que va fer durant el 2012 i 2013.

Coorganitzada per l’Ajuntament de Manresa, AAVV Saldes Pl. Catalunya i centre Cívic Selves i Carner, l’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres, de 16 a 21 h al Centre Cívic Selves i Carner (C/ Bernat Oller, 14-16).

Els Autors

Jordi Preñanosa Serra (Manresa) és fotògraf afeccionat des de fa alguns anys. Ha realitzat cursos de fotografia i de photoshop i retoc d'imatges. Del 2010 al 2013 ha col·laborat al Diari Digital del Bages i Manresa Info. Actualment treballa a TLB. La seva exposició, l'estiu del 2013, també al Centre Cívic Selves i Carner, la va dedicar a temes de meteorologia de Manresa i el Bages.

Sussi Garcia Soldevila, (Sant Vicenç de Castellet). Fotògrafa amateur i autodidacta, es dedica bàsicament a la fotografia digital. Actualment està jubilada i col·labora a la Junta del Casal de la Gent Gran i al diari Manresainfo.

Documents relacionats

  • imagen