Gran matinal de narradors de contes aquest diumenge al Parc de l’Agulla

El programa "Contes a les fonts de l'Anella Verda" portarà a tres narradors i tres narradores que, des de dos quarts de dotze del mati fins a la una del migdia, actuaran en dos escenaris diferents del parc.


imagen

Aquest diumenge, 8 de juny, arriba al parc de l’Agulla el programa "Contes a les fonts de l'Anella Verda" que comptarà amb sis narradors que actuaran des de dos quarts de dotze del matí fins la una del migdia en dos escenaris naturals separats per uns 100 metres.

La matinal comptarà amb les intervencions de Mon Mas, Blai Senabre, José Manuel Garzón, Sara Fuente, Susagna Navó i l’Ós Mandrós. El sis artistes han col·laborat continuadament en els cicles anuals de narració que des del principi han estat coordinats per l’Os Mandrós sota la direcció artística d’Albert Marques. 

Albert Marques i Blai Senabre són els impulsors d’aquest espectacle al Parc de l’Agulla, l'entorn més concorregut de l'Anella Verda manresana, que diumenge acomiadarà el curs d’enguany. Les actuacions seran gratuïtes gràcies a la col·laboració de Parc de La Sèquia i Meandre.

El programa ‘Contes a les fonts’ organitzat per l’entitat Meandre assoleix la seva tercera temporada amb l’objectiu de promoure el coneixement dels espais naturals de l'Anella Verda entre el públic familiar.

Meandre aprofitarà la jornada per iniciar la campanya "Posem fil a l'Agulla" que consisteix en informar al públic interessat sobre les nombroses possibilitats que suposa el projecte d'ampliació del Parc de l'Agulla amb l’adequació de la finca de 19 hectàrees de titularitat pública del Turó de Quatre Cantons. 

Aquesta finca, destinada al lleure, comportarà l'anhelada connectivitat de l'Anella Verda entre les Hortes del Poal i Viladordis, la descongestió del Parc actual, i millorarà el potencial turístic de la Sèquia.

Aquest projecte es revitalitza després que l'Ajuntament de Manresa votés a favor i per unanimitat la moció presentada el passat mes d'abril per desencallar el projecte del Consorci de l'Agulla que data de 2007 i que l'alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, s'hagi mostrat així mateix interessat a tirar-ho endavant.

Documents relacionats

  • imagen