La propera xerrada del cicle per a mares i pares tractarà sobre la comunicació en l’educació dels fills

La conferència, a càrrec de l’educadora emocional, Cristina Gutiérrez; tindrà lloc el dijous 19 de gener a les 7 de la tarda a l’Auditori de la Plana de l’Om.

imagen

Aquest dijous, 19 de gener a les 19 hores, l’Auditori de la Plana de l’Om acollirà la xerrada “La comunicació que funciona”, en el marc del 10è cicle per a mares i pares, que versarà sobre el  paper de la comunicació en l’educació dels fills.

 

La conferència anirà a càrrec de Cristina Gutiérrez, codirectora de La Granja (Granja Escola de Sta. Maria de Palautordera), educadora emocional, autora dels llibres Entrena’ls per la vida i Palabras de niño. Autora  de la nova col·lecció de contes infantils de les emocions i divulgadora mediàtica que ha participat en programes de ràdio, premsa i TV.

 

Gutiérrez posarà sobre la taula aspectes com la importància d’escoltar allò que diuen els nens i nenes, entendre com se senten i com la comunicació pot ser una gran aliada per educar els infants, així com les paraules que no poden faltar en l’educació dels fills.

 

El cicle de xerrades per a pares i mares, adreçat a famílies amb infants i joves en edat escolar, està organitzat conjuntament per un grup d'escoles de Primària de Manresa, l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), les AMPA dels instituts, la Fundació Universitària del Bages (FUB) i l'Ajuntament de Manresa.

Documents relacionats

  • imagen