La pista de gel de la Plaça Sant Domènec clou l'estada nadalenca amb la participació de gairebé 9.500 patinadors

L’Ajuntament fa un balanç molt positiu d’aquesta activitat dinamitzadora de les festes de Nadal que ha funcionat del 26 de novembre al 15 de gener amb la implicació de més de 200 botigues de la ciutat.


imagen

La pista de gel de la plaça Sant Domènec ha finalitzat la temporada amb un balanç molt positiu i amb la participació total de 9.432 persones, de les quals 600 van ser escolars i 1.185 van patinar fent servir els vals de descompte que havien repartit les més de 200 botigues que han col·laborat en aquesta iniciativa conjunta amb l’Ajuntament de Manresa i l’empresa responsable del muntatge i manteniment de la pista, N-ICE Skating.

 

Així mateix, el cap de setmana passat va tenir lloc el sorteig de regals per a les persones participants que van omplir els vals de descompte i els van dipositar a les urnes de la pista de gel. El resultat del sorteig va ser el següent:

 

 

  • 1 Abonament temporada ICL MANRESA:  Pere Bavià

 

  • 10 entrades per al TEATRE KURSAAL : Marta Llansó; Thais Cucurella (Manresa); Marc Brufau (Manresa); Queralt Ayala (Manresa); Dolors Viñeglas (Manresa); Montse Camacho (Sant Joan de Vilatorrada); Aitziber Aparicio (Manresa); Arnau Molina (Manresa); Pilar Casas (Manresa) i Laia Majó (Manresa).

 

  • 20 entrades pe als CINEMES BAGES CENTRE:  Marina Navio (Santpedor); Delia Castilla  (Castellbell i el Vilar);  José Manuel Martínez (Manresa); Marta Mercadal (Manresa); Eudald Solé (Manresa); Hajar Fertoudi (Manresa); Carla Ruiz (Sant Salvador de Guardiola); Palmira Alcaraz (Vacarises); Maria Rosa Muntan (Santpedor); Olga Concustell (Manresa);  Patricia Oller (Manresa); Indrid Perarnau (Manresa);  Montse Colomer (Manresa);  Jose L. Dastis (Sant Joan de Vilatorrada);  Ariadna Beiró (Navarcles);  Cristina Martinez (Manresa); Sabina Paula (Manresa); Jaume Jorba (Manresa); Asunción Gaimundiz (Manresa); i Susanna Martínez (Manresa).

Documents relacionats

  • imagen