Afectació a les voreres per treballs de reposició de la xarxa d'aigües a l'avinguda de les Bases

La Secció de Planificació de la Via Pública ha comunicat que, avui dimecres 18 de gener, Aigües de Manresa ha iniciat els treballs previs (cales de prospecció) a les obres de substitució i reposició de l’actual xarxa general d’aigua potable a l’Avinguda Bases de Manresa, entre la plaça Bages i el carrer Font del Gat. Els treballs es realitzaran en dues fases d’afectació de les voreres del núm. 2 al 14, de manera que:

 

  • Fase de treball entre plaça Bages i carrer Flor de Lís: s’habilitarà itinerari de vianants protegit i senyalitzat per a vianants per la zona d’estacionament, de manera que s’afectarà l’àrea de recollida de residus i la zona de càrrega i descàrrega de mercaderies situada en aquest espai.

 

  • Fase de treball entre carrers Flor de Lis i Font del Gat: s’habilitarà itinerari de vianants protegit i senyalitzat per a vianants per la zona d’estacionament, de manera que s’afectarà l’àrea de recollida de residus i la parada de bus “Centre Hospitalari”, aquesta es traslladarà a l’Av. Bases un cop passada la cruïlla del carrer Font del Gat en direcció a pl. de La Creu.

 

Es previst que les obres durin un mes.