L'exposició de micro relats del concurs 'Amb veu de dona' es pot visitar a l'Oficina Jove del Bages fins el 31 de març

El concurs literari, amb 107 escrits presentats, s’ha consolidat plenament en la programació del Dia Internacional de la Dona a Manresa.

L’exposició de micro relats del concurs “Amb veu de dona” es pot visitar a l’Oficina Jove del Bages fins el 31 de març (l’Espai Joan Amades, carrer Sant Blai, 14). L’horari de visita és de dilluns a divendres, de 17 a 20 h; i dilluns, dimarts i dijous, de 9 a 14 h.

Aquesta mostra literària és una de les iniciatives impulsades pel Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) de l’Ajuntament de Manresa i el Consell Municipal de la Dona que han format part de la programació dels actes del Dia Internacional de la Dona a Manresa i que, any rere any, està aconseguint una creixent participació. En aquesta edició, han estat 107 els micro relats presentats en tres categories diferents i amb les següents persones guanyadores:

Categoria joves de 14 a 17 anys: Primer premi per al micro relat titulat “Espurna”, d’Irene Anglada Peláez (Institut Pius Font i Quer); i el segon premi per al micro relat titulat “Decisions”, de Zahra Amrani Vázquez (Institut Pius Font i Quer).

Categoria joves de 18 a 21 anys: Primer premi per al micro relat tiulat “Rutina”, de Carina Romero Chamorro. El segon premi ha quedat desert.

Categoria majors de 21 anys: Primer premi per al micro relat titulat “La gran lluitadora”, de Maria Carme Perona Montañés; i el segon premi per al micro relat titulat “Corrent amb sabates de taló”, de Davinia Cornejo Moraleja.

Finalitza l’exposició del concurs de dibuixos

Els dibuixos guanyadors del concurs “La igualtat, cos de tots i totes” adreçat a l’alumnat de primària ha finalitzat el passat cap de setmana el seu període d’exposició al vestíbul de la Biblioteca del Casino.

En aquesta edició, el primer premi del Cicle Mitjà ha estat per a Nerea Pavón, alumna de 4art. del col·legi Mare de Déu del Pilar; i el segon premi per a Cristian Huertas, alumne de 3er de l’Escola la Font. Pel que fa al Cicle Superior, el primer premi ha estat per Celine Kernane, alumna de 6è del col·legi Mare de Déu del Pilar; i el segon premi per a Javier Comes, alumne de 5è del col·legi Mare de Déu del Pila.