Dissabte se celebra la segona sessió de debat sobre el Centre Històric, dedicada a viure al barri amb mainada

L’acte, obert a tota la ciutadania, tindrà lloc de 10 a 12 del matí la Casal de Joves La Kampana. Durant la sessió hi haurà un servei de cangurs, perquè mentre duri el debat els infants puguin estar entretinguts i vigilats.


imagen

Aquest dissabte, 28 de gener, tindrà lloc la segona sessió de debat sobre el Centre Històric de Manresa, dedicada sobre viure amb infants en aquest sector de la ciutat. El debat tindrà lloc de 10 a 12 del matí al Casal de Joves La Kampana (Plaça Icària, s/n), i comptarà amb la presència de responsables polítics i tècnics de l’Ajuntament de Manresa.
 

L’activitat pretén que les famílies puguin parlar i debatre sobre les propostes actuals relacionades amb el benestar i esbarjo de la canalla i perquè també puguin fer les seves propostes de millora del Centre Històric en relació als infants: espais de joc, lleure, esport, mobilitat i seguretat, escoles, serveis, entitats. L’acte inclourà també esmorzar per a tots els assistents i un servei de cangurs, perquè mentre durin els debats els infants puguin estar entretinguts i vigilats.
 

La primera sessió de debat sobre el Centre Històric es va celebrar el passat mes de novembre, i va tractar sobre l’enllumenat sostenible i de qualitat al barri. En l’acte, que també va ser obert a la ciutadania, hi van participar el regidor de Qualitat Urbana i Serveis, Jordi Serracanta; el cap de secció de Xarxes i Eficiència Energètica de l’Ajuntament de Manresa, Manel Ribera; i el comissionat del Centre Històric, Adam Majó.

 

Documents relacionats

  • imagen