Signat el contracte de cessió de l'Espai de la Gent gran ubicat a l'Ateneu les Bases

La signatura de l’acord ha anat a càrrec d’Enric Prats, en  representació de l’Ateneu Les Bases, i Josefina Dordal, en representació de la  Coordinadora de Jubilats i Pensionistes de Manresa.


imagen

Avui s’ha celebrat l’acte de signatura del contracte-acord entre l’Ateneu Les Bases i la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes de Manresa que regula l’arrendament dels espais situats a la planta 2 de l’edifici de l’Ateneu de les Bases, situat al Cintaires,32 de Manresa.

 

El nou espai, denominat Espai de Gent gran es cedeix per un període de 5 anys, prorrogables per 5 anys més,  amb l’objectiu que l’entitat pugui destinar-lo a seu social i acollir les activitats habituals.

 

Amb l’acord,la Coordinadorade Jubilats i Pensionistes de Manresa podrà donar continuïtat a la programació que fins ara realitzava en diferents espais, com també iniciar noves actuacions adreçades a  la gent gran de la ciutat.

 

La signatura de l’acord ha anat a càrrec d’Enric Prats, en  representació de l’Ateneu Les Bases, i de Josefina Dordal, en representació de la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes de Manresa. Han acompanyat l’acte Germana Chillemi, del Departament Financer de la Federació Catalana de Basquet, i Mercè Rosich, regidora de Gent gran de l’Ajuntament de Manresa.

 

 

Documents relacionats

  • imagen