L'Ajuntament convoca un concurs públic per triar la imatge de "Manresa, Capital de la Cultura Catalana 2018"

Podrà participar-hi tothom qui ho vulgui, i el disseny ha de ser inèdit i original. El termini de presentació és de 15 dies a partir de la publicació de la convocatòria al BOP, que es farà efectiva d’aquí uns dies. El disseny guanyador tindrà un premi de 1.500 euros.

imagen

Manresa inicia els preparatius de cara al 2018, en què serà la Capital de la Cultura Catalana. Per aquest motiu, l’Ajuntament convoca un concurs públic amb l’objectiu d’escollir la marca gràfica  que identificarà l’esdeveniment, que serà utilitzada en totes les activitats, campanyes, serveis, programes, publicacions, etc. que es realitzin en el marc de la capitalitat.

 

Els dissenys que optin al concurs hauran de contenir el nom de Manresa i també han d’incloure també les paraules “Capital de la Cultura Catalana” i el número “2018”. Els dissenys hauran de ser originals i inèdits, i s’hauran de presentar en versió vertical i horitzontal, en blanc i negre i color.

 

El termini de lliurament serà de 15 dies a partir de la publicació de les bases al BOP, que es tramitarà en els propers dies (l’Ajuntament n’informarà oportunament).

 

Criteris de valoració, premi i presentació de propostes

El jurat (format per la regidora de Cultura i personal tècnic de l’Ajuntament, Fira de Manresa i Escola d’Art) valorarà la qualitat gràfica i l’adequació als valors de l’esdeveniment, pel que fa al suport a la projecció de la ciutat, cultura, turisme i patrimoni; i l’optimització dels recursos gràfics i de producció.

 

El premi únic consistirà en una retribució econòmica de 1.500 euros.

 

Per lliurar els dissenys, un cop s’hagi obert el termini, caldrà omplir la sol·licitud amb les dades personals i també firmar mitjançant un pseudònim. En un altre sobre s’hi inclourà la proposta de logotip, en suport digital i en versió impresa. Per a veure’n les bases legals i conèixer-ne els detalls, es pot consultar aquest document.

Documents relacionats

Bases participació logotip Manresa, Capital Cultura Catalana 2018
  • imagen